Nyheter

Viktig information om uppgradering av Web API:er i iCore

Vi vill informera om en kommande förändring i iCore som påverkar hur Web API:er hanteras. Den nya host-versionen, WebAPI v2, erbjuder förbättrad säkerhet och ökad stabilitet – avgörande faktorer i dagens digitala miljö. 

Sedan 2023 har både WebAPI v1 och v2 funnits tillgängliga parallellt, men nu närmar vi oss tidpunkten då WebAPI v1 kommer att fasas ut helt. För att du ska kunna dra nytta av bästa möjliga skydd och prestanda rekommenderar vi att du uppgraderar från WebAPI v1 till WebAPI v2 så snart som möjligt.

Vad behöver du göra?

För att byta till WebAPI v2 kommer vissa ändringar att krävas i din nuvarande WebAPI v1-konfiguration. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig genom hela uppgraderingsprocessen och säkerställa att din implementation är optimerad och uppdaterad.

Observera att denna förändring även gäller för on-prem-system, där nästa version planeras att släppas under Q1-Q2 2025. Genom att uppgradera nu får du inte bara förbättrad säkerhet utan också tillgång till den senaste tekniken som framtidssäkrar verksamhetens API:er och säkerställer en smidig drift. 

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att genomföra denna viktiga uppdatering. Tveka inte att kontakta oss för frågor eller för att planera er uppgradering.